Business

Zdravá prostata = silná erekcia

Chcete mať skutočne zdravú a silnú erekciu, ktorá vás nikdy nesklame? Chcete mať dobrú erekciu aj po päťdesiatke alebo aj neskôr? V prvom rade sa musíte sústrediť na zdravie svojej prostaty. Ona totiž stojí aj za zdravou a kvalitnou erekciou. Pýtate sa ako udržať v zdraví prostatu? Vyskúšajte pravidelnú masaz penisu. Za seba môžem http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/matys/matys-x-dom-m-zem-j-bat-726808 povedať, že funguje ako ten najlepší liek na svete.

Starší muž s nagélovanými vlasmi

Čo je masáž penisu
Masáž penisu je masáž, pri ktorej sa ku vyvrcholeniu dostanete nie prostredníctvom sexu, ale prostredníctvom masáže. Neviem ako by som to mohol opísať lepšie. Proste je to veľmi príjemné a ako ste už asi pochopili aj veľmi zdravé. Ja so prvýkrát masáž penisu vyskúšal vlastne náhodou. Objednal som sa na erotickú masáž – po prvýkrát – no masérka ma prekvapila touto vecou. Masáž penisu by sme si však na druhej strane nemali zamieňať s obyčajnou masturbáciou. Je v tom trošku viac umenia a techniky.

Usmiaty muž s čiernymi vlasmi v zelenom tričku

Prečo je dobrá pre prostatu
Masáž penisu prebieha tak, že (len ak chcete, no mali by ste chcieť) je pri nej masírovaná prostata. Ak nemáte veľa zábran, tak pokojne vyskúšajte aj vnútornú masáž prostaty. Robí sa cez konečník, no aj na moje veľké prekvapenie, nejde o nič nepríjemné, práve naopak, je to skôr veľmi príjemné. Skutočne, prekvapivo a nečakane príjemné. No, a prečo je vlastne masáž penisu a prostaty zdravá pre samotnú prostatu, alebo takzvanú predstojnú žľazu? Pretože keď je pravidelne prekrvovaná, tak ju automaticky chránite pred nezhubným zväčšením a inými podobnými nepríjemnými záležitosťami.

A ako vlastne prostata súvisí s erekciou?
Veľmi. Keď nie je v stopercentnom priadku prostata, nemôže byť v priadku ani erekcia. Je to proste veľmi ľahká matematika. Ako som už raz spomenul, prostata sa oficiálne, teda po slovensky, nazýva predstojná žľaza. Ak teda nie je zdravá, poviem to veľmi drzo, sprosto, no na rovinu, nemôže sa vám postaviť, that´s it, that ´s all.